TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

“Gelecek Kayseri’de Ödül Gecesi”nde Kayseri’ye Yatırım Yapmış Olan Kişi ve Kuruluşlara Ödülleri Verildi
10 Mart 2014 Pazartesi
Kayseri Ticaret Odası’nın (KTO) 28 Şubat 2014 tarihinde düzenlediği, Kayseri’ye il dışından yatırım yapmış olan kişi ve kuruluşlara ödüllerinin verildiği “Gelecek Kayseri’de Ödül Gecesi”ne Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet ÖKSÜZKAYA, Kayseri Valisi Orhan DÜZGÜN, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ, ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI, davetliler ve Ticaret Odası üyeleri katıldı. Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ, sesli ve görüntülü bir mesajla davetlilere seslendi.

Ödül gecesinin açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ, “Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl, Kayseri dışından gelip ilimize yatırım yapan ve bu vesileyle katma değer ve istihdam yaratan, Kayseri’nin hem sosyal hem de ekonomik açıdan gelişimine katkı sunan değerli işadamlarımızı ödüllendirmek, böylece Kayseri’ye yatırım yapmayı teşvik etmek ve özendirmek istedik” dedi.

Başarılı 40 işadamı ve yatırımcıya ödülleri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet ÖKSÜZKAYA, Kayseri Valisi Orhan DÜZGÜN ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖZHASEKİ tarafından verildi.

ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI’ya ise ödülünü Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut HİÇYILMAZ takdim etti.