TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2013 Yılı Teknik Destek Programı 3. Dönemi kapsamında Melikgazi Kaymakamlığı’nın proje sahibi olduğu “İnternet Tabanlı Haber Hazırlama ve Resmi Yazışma Kuralları” eğitiminin açılış toplantısı gerçekleştirildi.
3 Şubat 2014 Pazartesi
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 2013 Yılı Teknik Destek Programı 3. Dönem kapsamında finanse edilen, Melikgazi Kaymakamlığı’nın proje sahibi olduğu “ İnternet Tabanlı Haber Hazırlama ve Resmi Yazışma Kuralları”  eğitiminin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Melikgazi Kaymakamı Erkaya YIRIK, ORAN Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI ve 16 İlçe Kaymakamlığı’ndan 32 personel katılım sağladı.


Melikgazi Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu “İnternet Tabanlı Haber Hazırlama ve Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi” kapsamında 3-6 Şubat 2014 tarihleri arasında Kayseri İli’ndeki 16 Kaymakamlık’ta görev yapan 32 personelin, vatandaşlara ve kurumlara daha iyi hizmet verebilmesi, kurumların yaptığı faaliyetleri vatandaşa daha etkili bir biçimde ulaştırması ve kurumsal kapasitelerinin artırılması amacıyla haber ve metin yazarlığı, haber fotoğrafçılığı, web uygulama ve İSAY ( İnternet Sayfaları Yönetimi) kullanımı” eğitimi verilecektir.