TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2014 Yılı Mali Destek Programı Proje Başvurusu Hazırlama Eğitimleri Duyurusu
5 Aralık 2013 Perşembe
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı mali destek programları kapsamında, TR72 Bölgesi il ve ilçelerinde proje hazırlama kapasitesini artırmak amacıyla eğitimler düzenleyecektir. Eğitimlere, özel sektör temsilcilerinin, kamu kurumlarında görevli personellerin, üniversite öğrencilerinin, öğretim üyelerinin ve yerelde konuyla ilgilenen diğer kişilerin katılımı beklenmektedir.

Eğitimler kapsamında katılımcılara proje mantığı ve temel proje bileşenleri hakkında bilgiler verildikten sonra başvuru formu, bütçe ve mantıksal çerçeve dokümanlarının hazırlanması ve bu yıl uygulamaya geçilen Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden proje başvuru adımlarına ilişkin uygulamalı çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Eğitimlerin il merkezlerinde ve ilgili kurum ve kuruluşlardan yeterli sayıda talep olması durumunda ilçe merkezlerinde verilmesi planlanmaktadır. Eğitimler için son başvuru tarihi 13.12.2013 Cuma günü Saat 16:00 ‘dır.

Eğitimler 17 Aralık 2013 – 26 Aralık 2013 tarihleri arasında 2’şer günlük sürelerde gerçekleştirilecek olup, eğitimlerin gerçekleşeceği kesin tarih ve yerler, eğitim için yapılan ön başvurular sonrası belirlenerek başvuru sahiplerine bilgi verilecektir.

Eğitime katılmak isteyen kişilerin eğitim başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Eğitimlere katılım ücretsizdir.

Eğitim Başvuru Formu için tıklayınız…