TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2015 Yılı Mali Destek Programları Tanıtımı Yozgat’ta Gerçekleştirildi
22 Ocak 2015 Perşembe
20.01.2015

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından ilan edilen mali destek programlarının potansiyel başvuru sahiplerine tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Yozgat İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Yozgat Vali Yardımcısı Gökhan İKİTEMUR ile Ajans Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI’nın yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşlar ile KOBİ’lerin temsilcileri katıldı. Protokol konuşmaları akabinde bir önceki döneme ait mali destek programları tanıtım videosu izlendi ve yeni mali destek programları bilgilendirme sunumu yapıldı.

Yozgat Vali Yardımcısı Gökhan İKİTEMUR, Yozgat ilinde, son birkaç senedir kamu yatırımlarının arttığını ve bunun önümüzdeki dönemlerde daha da fazla olması gerektiğinin altını çizdi. Bu bağlamda Ajans Mali Destek Programlarının Yozgatlı iş adamı ve sanayiciler için önemli bir kaynak olduğunu belirtti.


Ajans Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI ise Ajans’ın geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yenilenebilir Enerji ve Sürdürülebilir Rekabet ile Kültür ve Turizm başlıkları altında ilan edilen programlar kapsamında başarılı bulunan projelere toplam 17 milyon lira kaynak aktarılmasının planlandığını belirterek başvuruların 3 Nisan'a kadar devam edeceğini ifade etti.

 
Toplantı ORAN Program Yönetim Birimi Uzmanı Ahmet Emin KİLCİ’nin yaptığı bilgilendirme sunumu ve katılımcılardan gelen soruların cevaplanmalarının ardından sona erdi.