TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2016 Yılı Destekleri Açıklandı
16 Mart 2016 Çarşamba
22.02.2016

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, TR72 (Kayseri, Sivas, Yozgat) Düzey II Bölgesinde uygulanacak 2016 yılı teklif çağrısı kapsamında dört ayrı mali destek programını 22 Şubat 2016 tarihi itibari ile ilan etmiş bulunmaktadır.

Başarılı projelere toplam 17.000.000 TL tutarında desteğin kullandırılacağı 2016 yılı Mali Destek Programları, referans numaraları ve programlara tahsis edilen kaynaklara ilişkin bilgilere aşağıda belirtilen linklerden ulaşılabilmektedir. Programlar hakkında daha detaylı bilgiler Ajans web sayfasında yayınlanan 2016 Yılı Mali Destek Programları Başvuru Rehberlerinde yer almaktadır.


Başvuru Tarihleri

İnternet Üzerinden Son Başvuru Tarihi: 25.04.2016 / Saat: 23:50

Proje Dosyası Son Teslim Tarihi: 02.05.2016 / Saat: 18:00


Başvuru Süreci ve KAYS-PFD

Proje başvuruları Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi - Proje ve Faaliyet Destek (KAYS-PFD) Modülü kullanılarak internet üzerinden yapılacaktır. Başvuru Sahiplerinin, KAYS-PFD’ye kayıt olduktan sonra başvurularını sistem üzerinden doldurup sistemden çıktısını alacakları Başvuru Formu ile talep edilen ek belgeleri 1 (bir) asıl halinde proje dosyası son teslim tarihine kadar Ajans’a elden ya da posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.


Sıkça Sorulan Sorular (SSS)


Programlar ile ilgili sorular Sıkça Sorulan Sorular sayfasından sorulabilecek ve aynı sayfada cevapları yayınlanacaktır.

Sıkça sorulan sorular sayfası İçin tıklayınız.


Bilgilendirme Toplantıları

Programların duyurulması ve programlar hakkında ayrıntılı bilgi verilmesi amacıyla bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir.

Bilgilendirme toplantıları takvimi için tıklayınız.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı için tıklayınız…

Mikro İşletmeler Mali Destek Programı için tıklayınız…
Gelişen Sanayi Mali Destek Programı için tıklayınız…
Turizmi Geliştirme Mali Destek Programı için tıklayınız…
Başvuru Formu Taslığı için tıklayınız...