TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Baybars ALTUNTAŞ ile Girişimcilik Günü
1 Aralık 2015 Salı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, ORAN Akademi ile Bölgenin rekabet gücünü artırmayı, insan kaynağı ve bilgi üretme kapasitesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda Bölge liderlerine, Ajans uzmanlarına ve genç girişimcilere alanında markalaşmış isimlerin ve sektörün önde gelen aktörlerinin katılımlarıyla çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu kapsamda; 30 Kasım 2015 Pazartesi günü Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde Girişimcilik Günü düzenlenmiştir. Açılış konuşmasını Ajans Genel Sekreteri Kamil TAŞCI’nın yaptığı konferansta bölge hakkında bilgiler verilirken ORAN tarafından hazırlatılan Kayseri Tanıtım Filmi de konukların beğenisine sunuldu.

Türkiye’nin dünya çapında tanınmış girişimcisi ve uluslararası girişimcilik TV programı “Dragons’ Den” jürisi, Türkiye’de Franchising sisteminin kurucusu ve “En Zayıf Halka” programının sunucusu Baybars ALTUNTAŞ tarafından verilen konferansta ise öğrencilere Girişimcilik ve E-Ticaret konuları üzerine bilgiler sunuldu. Konferansın sonunda katılımcıların tek tek sorularını yanıtlayan ALTUNTAŞ’a ORAN Genel Sekreteri Kamil TAŞCI tarafından teşekkür plaketi sunuldu.