TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Erciyes Yüksek İrtifa Bisiklet Kampları İçin Tanıtım Atağı Başlatılıyor
6 Ekim 2017 Cuma

Kayseri Erciyes A.Ş. ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) iş birliği ile Erciyes Yüksek İrtifa Bisiklet Kamplarının uluslararası camiada tanıtımının gerçekleştirilmesi amacıyla protokol imzalandı.

Geniş yolları ve uzun mesafeli bisiklet parkurları ile yüksek irtifada bisiklet takımlarına en iyi rota imkânları sunan Erciyes, dünya çapında sportif kamp merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Mükemmel konumu ve güçlü altyapısıyla farklı spor dallarına alternatif imkânlar sunan Erciyes Yüksek İrtifa Bisiklet Kampları, profesyonel bisiklet takımlarının vazgeçilmezi haline getiriliyor.

Kayseri Erciyes A.Ş. ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) arasında yüksek irtifa kampları ile ilgili başlatılan işbirliği kapsamında protokol imzalandı. Kayseri Erciyes A.Ş. idari binada gerçekleşen imza törenine Erciyes A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Dr. Murat Cahid Cıngı, ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci katıldı.

Bütün gayretlerinin Erciyes'i kışın uluslararası bir kayak merkezi, yazın da profesyonel kamp, antrenman ve spor merkezi olarak dört mevsim Kayseri’nin ve ülkenin hizmetinde tutmak olduğunu söyleyen Erciyes A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Dr. Murat Cahid Cıngı, “Yüksek İrtifa Bisiklet Kampları için profesyonel bisiklet takımlarını Erciyes’e getirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Oran ile imzaladığımız bu protokol ile Erciyes’in sahip olduğu imkânları bisiklet camiasına daha geniş kapsamda tanıtıp bisiklet takımlarını Erciyes’te ağırlayacağız. İmzalanan bu projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci ise “Kayseri Yatırım Destek Ofisimiz, bu denli önemli projeleri desteklemeye devam edecektir. Erciyes irtifa kamplarının uluslararası arenada tanıtımı bizi oldukça gururlandıracaktır. Bu işbirliği ile Erciyes’in bisiklet kampları için önemli bir merkez haline geleceğini hedefliyoruz” İfadelerini kullandı

ORAN Kayseri Yatırım Destek Ofisi koordinatörlüğü ve Cartier Tour partnerliğiyle yürütülen proje kapsamında yapılan işbirliğiyle, Erciyes’in yüksek irtifa kamp potansiyelinin uluslararası arenada tanıtımı amacıyla; bisiklet takım antrenörleri, bisiklet federasyon başkanları, kulüp yöneticileri, takım doktorları, spor yazarları, bisiklet sporu dergilerine yönelik yerinde tanıtım yapmak için üç ayrı FAM TRIP organizasyonu düzenlenecek. 10 ay boyunca sürecek olan Proje kapsamında, bisiklet takımlarına dünya standartlarına göre çok kaliteli ve uygun fiyatlara kamp imkânı sunan bölgeyi global camiada anlatmak için, Türkiye’de ve Dünya’da ulusal ve uluslararası bisiklet yarışları ile yurt dışı fuarlarda stant açılacak.

Bu proje ile Erciyes Yüksek İrtifa Bisiklet Kampları, uluslararası camiada tanınırlığı artarak Dünyanın dört bir yanından profesyonel bisiklet takımları Kayseri Erciyes’e gelmesi sağlanacak. Bu çerçevede irtifa kampları ile ilgili tanıtım gezisine ilk olarak Belçika, Romanya, Ukrayna, Kosova, Azerbaycan ve Kazakistan olmak üzere 6 ülkeden bisiklet profesyonelleri Erciyes’te incelemelerde bulunacak.

GÖRSELLER