TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

İŞGEM Sivas Yönlendirme Kurulu Toplantısı Sivas’ta Gerçekleştirildi
27 Mart 2017 Pazartesi
 27.03.2017

İŞGEM Sivas Projesi Yönlendirme Kurulu Toplantısı, 13 Mart 2017 tarihinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı başkanlığında Sivas Büyük Otel’de gerçekleştirildi. Program Otoritesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olan IPA I Rekabetçi Sektörler Programı çatısı altında yürütülen İŞGEM Projesi’nin İnşaat, Müşavirlik ve Teknik Yardım Bileşenlerindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere yapılan toplantı, İŞGEM Sivas Bilgilendirme Toplantısı’nın ardından gerçekleşti.

Toplantıya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcileri, Kalkınma Ajansı Sivas Yatırım Destek Ofisi Uzmanları, Yönlendirme Kurulu Üyeleri, Projenin Teknik Yardım, İnşaat ve Müşavirlik Bileşenleri Temsilcileri katılım sağladı.

Projenin İnşaat, Müşavirlik ve Teknik Yardım Bileşenlerinde kaydedilen ilerlemeler toplantı katılımcılarına aktarıldı. Buna göre, Eylül 2017’de tamamlanacak olan inşaat çalışmaları; Teknik Yardım Heyeti tarafından yürütülen araştırma, analiz ve tanıtım çalışmaları toplantı katılımcıları tarafından memnuniyetle karşılandı. Proje Bileşenleri temsilcilerinin sunumları, Bakanlık ve Ajans temsilcileri ile Yönlendirme Kurulu Üyelerinin görüşleri ile devam eden toplantı, alınan kararların açıklanmasının ardından son buldu.