TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Kayseri'nin E-Ticaret Sitesi delireyon.com Faaliyetlerine Başlıyor
29 Mart 2019 Cuma
Ajansımızın, Sonuç Odaklı Programları içerisinde yer alan "Dijital Pazarlama Uygulamaları ve E-Ticaretin Yaygınlaştırılması" faaliyetleri neticesinde, İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanlarımız tarafından E-Ticaret ile ilgili özel hazırlıklar yapıldı ve TR72 bölgesi içerisinde potansiyel kuruluşlar ile irtibata geçildi. Bu kuruluşlardan birisi de KAYTEKSİAD.


E-Ticaret danışmanlık desteği vermekte olduğumuzKayseri Tekstilkent Sanayici ve İş Adamları Derneği, 20 farklı üyesi ile birlikte delireyon.com için altyapı hazırlıklarını tamamladı. Aynı zamanda internet sitesi üzerinden yapılacak satışlar için lojistik, stüdyo, pazarlama ve stok merkezi olarak kullanılacak bina da kullanıma hazır hale geldi. Mayıs ayı başında ilk satışı yapması hedeflenen delireyon.com Kayseri için birçok firmanın bir araya gelerek oluşturduğu ilk E-Ticaret platformu olacak.


29.03.2019 tarihinde delireyon.com operasyon merkezinde gerçekleştirilen toplantı ile Ajansımızın desteklediği ve KAYTEKSİAD'da organize edilecek olan dijital pazarlama eğitimleri hazırlıkları konuşuldu. Ayrıca internet sitesi üzerinde yapılabilecek güncellemeler için fikir alışverişinde bulunuldu. Ajansımız vermekte olduğu danışmanlık desteğini, e-ticaret sitesinin teknik iyileştirmeleri noktasındaki desteği ile devam edecektir.
GÖRSELLER