TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

KAYSİAD’dan ORAN Kalkınma Ajansına Ziyaret
2 Şubat 2016 Salı
02.02.2016

Kayseri Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAYSİAD)Ajansımız Genel Sekreteri Kamil TAŞCI’yı ziyaret etti. Ziyarete KAYSİAD başkanı İbrahim YILMAZ, KAYSİAD yönetimi, Ajansımız Birim Başkanlarından İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Mahmut AKBABA, Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı Seyit CEZAOĞLU ve Program Yönetim Birimi Başkanı Mehmet OKUR katılım sağladı.

Ziyarette Orta Anadolu Kalkınma Ajansının Genel faaliyetlerinin yanı sıra Ajansımızın 2016 yılında gerçekleştireceği çalışmalar ve proje çağrıları hakkında bilgi veren TAŞCI, Ajans çalışmalarını önümüzde dönem daha da çeşitlendirip, mali desteklerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri artıracaklarını ifade etti.

KAYSİAD faaliyetleri hakkında bilgi veren başkan YILMAZ, Kalkınma Ajanslarının Türkiye’nin geleceği için vazgeçilmez öneme sahip olduklarını vurguladı. Ayrıca Ajansın nitelikli personeli ile TR72 bölgesi için önemli bir insan kaynağı birikimine sahip olduğunu belirten YILMAZ, Ajansın bölgedeki insan kaynağını güçlendirmek için yaptığı çalışmalarda Ajans ile işbirliği içinde olacaklarını belirtti.