TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Mesleki Eğitimde Dönüşüm İçin Paydaş Ziyaretleri Devam Ediyor
15 Şubat 2019 Cuma

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Mesleki Eğitim ile ilgili Kayseri’de Gelişmeye Açık Alanların tespiti amacı ile ildeki paydaşlarla yapılan görüşmeler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Fatih Kolukısa, Kartal Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Selçuk Erdem ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı İlyas YILDIRIM ve Meslek Akademisi Sorumlusu Denizhan Burhan ile ayrı ayrı yapılan toplantılarla devam etti.


Sayın Fatih Kolukısa, ildeki Meslek Liselerinin genel durumu, atölyelerde ve istihdam konusunda gelişmeye açık alanları, öğrencilerle birlikte elde edilen başarıları ve okullardaki iyi uygulama örneklerini aktardı. Kartal Endüstri Meslek Lisesi Müdürünün de katılım sağladığı toplantının ardından Lisedeki atölyeler ziyaret edildi.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı İlyas YILDIRIM ile yapılan görüşmede ise, Mesleki Yeterlilik Kurumunun çalışma programından Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarda gelinen son duruma; KAYMEK öğrencilerine sağlanan olanaklar ve ihtiyaçlardan Meslek Liseleri ile yapılan işbirliklerine kadar bir çok konu ele alındı. Ayrıca Kayseri’deki yerli ürünlerin Ulusal ve Uluslararası pazarlanması ile ilgili büyük bir proje konusunda da çalışmalara başlaması düşünülüyor.

GÖRSELLER