TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN 2011 Yılı Mali Destek Programlarını Kayseri'de Tanıttı
27 Eylül 2011 Salı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), 2011 yılı Mali Destek Programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantılarına Kayseri’de devam etti. Kayseri Valisi Sn. Mevlüt BİLİCİ, Ajans Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile özel sektör temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı Kadir Has Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Program, Kayseri Valisi Sn. Mevlüt BİLİCİ’nin yaptığı konuşmayla başladı. BİLİCİ, konuşmasında 2011 mali destek programları hakkında kısa bilgi verdi ve son başvuru tarihinin 18 Kasım Cuma günü olduğunu vurguladı. ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU ise yapmış olduğu konuşmada 2010 yılı mali destek programları hakkında bilgi verdi ve karşılaşılan sorunlarla tekrar karşılaşmamak için edinilen deneyimleri katılımcılarla paylaştı.

2011 yılı mali destek programları kapsamında bilgilendirme sunumunu ise ORAN Program Yönetim Birimi Birim Başkanı Fatih GAVGACI yaptı. Sunumda 2011 yılı mali destek programları hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Sonrasında katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Ayrıca toplantıda ORAN’ın il ve ilçelerden gelen bilgilendirme ve eğitim taleplerine ve her türlü teknik desteğe açık olduğu belirtildi.