TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN, Erasmus + 2017 Proje Döneminden Umutlu
6 Mart 2017 Pazartesi

 06.02.2017

Kurulduğu günden beri hem kendisinin hem de bölgenin kurumsal kapasitesine ve beşeri sermayesini güçlendirmeye çalışan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, 2017 yılı Avrupa Birliği Proje Faaliyetlerini şekillendirmeye başladı. Sivas’ın girişimcilik ekosistemini güçlendirmek adına IPA I kapsamında Sivas İŞGEM Projesini yürüten Ajans, Erasmus + 2017 döneminde yazdığı projeler vasıtasıyla girişimcilik hamlesine yenilerini eklemeyi planlanmaktadır.

Erasmus + KA1 (Key Action 1) Yetişkin Eğitimi başlığına “Kendi İşini Kur, Kendi İşini Geliştir- Girişim Koçluğu Eğitimi” kursu projesini teslim eden Sivas Yatırım Destek Ofisi, projenin geçmesi durumunda Yatırım Destek Ofislerinin girişimcilik alanındaki bilgi ve becerisini geliştirmeyi hedeflemektedir.

Erasmus + KA2 (Key Action 2) Bilgi Ortaklığı başlığı altında ise uluslararası bir proje oluşturmayı hedefleyen Sivas Yatırım Destek Ofisi, bu kapsamdaki görüşmelerine devam ediyor. Akademik Girişimciliğin artırılması hedefi ile oluşturulmaya başlanan projenin, ulusal ve uluslararası ortaklarla akademik girişimciliğin artırılması adına yapılacak faaliyetleri içermesi beklenmektedir.