TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN, İstanbul’da Sivaslı İş Adamları İle Buluştu
28 Eylül 2012 Cuma

İstanbul’da bulunan Sivaslı sanayici ve işadamları bir araya getiren toplantı İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Milletvekili Nursuna Memecan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fakruk Kocacık, Ajans Genel Sekreteri                Dr. Mustafa Palancıoğlu, Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Gülle, Ajans birim başkanları, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından Sivas’ta yapılabilecek yatırımlar hakkında Sivaslı İş Adamlarına verilen sunumların ardından Ajans hakkında bilgilendirme yapan ORAN Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, mali destek programlarının önemini ve bölgeye olan etkisini katılımcılara aktardı. Programda 2010 yılı mali destek programları kapsamında hazırlanan ve yararlanıcılar ile gerçekleştirilen röportajların yer aldığı film katılımcılarla paylaşıldı. Ayrıca 2011 yılı mali destek programları kapsamında Ajanstan destek almaya hak kazanan ve proje uygulamaları devam eden yararlanıcılara ait bilgiler de katılımcılara sunuldu.

İstanbul’daki program Ajansın kurumsal kimliğinin geliştirilmesinde katkı sağlayacak farklı temsil ve tanıtım materyalleri hakkında araştırmaların yapıldığı Promotürk fuarına katılım ile devam etmiştir.