TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN Kalkınma Ajansı AgroSİVAS 2018 Fuarına Katılım sağladı
10 Eylül 2018 Pazartesi

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Sivas Kongresinin 99. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “AgroSİVAS 2018 Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na” katılım sağladı.


Bu yıl beşincisi düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren özel sektör temsilcileri ve kamu kurum ile kuruluşlarını bir araya getirdi.


4 – 8 Eylül 2018 tarihinde Kongre Merkezi ve Fuar Alanında düzenlenen programa Sivas Valisi Davut GÜL, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Sivas Milletvekili İsmet YILMAZ, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ, Sivas Milletvekilleri Habip SOLUK, Semiha EKİNCİ, Ahmet ÖZYÜREK, Ulaş KARASU, Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Emin KİLCİ, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları ile diğer kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.


Çok sayıda ziyaretçinin bilgilendirildiği stantta ORAN Kalkınma Ajansı’na ait raporlar, araştırma yayınları, broşürler ve diğer çalışmalar ziyaretçilere sunuldu. Sivas Yatırım Destek Ofisi’nin 5 gün aktif olarak yer aldığı fuarda, ajans çalışanları tarafından yapılan bilgilendirmeler gün boyu devam etti.


Fuarın son günü Sivas Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Sn. Seyit YILDIZ, Ajansımıza katılımından dolayı teşekkür belgesi taktim etti.

GÖRSELLER