TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN Kalkınma Ajansı, SWOT analizlerine sanayi sektörü ile devam ediyor.
13 Ağustos 2010 Cuma

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Kayseri Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüklerinin katılımıyla sanayi sektörü ile ilgili “Ön SWOT (GZFT) Analizini” 21.07.2010 tarihinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) konferans salonunda gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Dr. H. Mustafa Palancıoğlu; Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın tüm teknik ve mali kaynakları ile yatırımcılara Kayseri, Yozgat ve Sivas illerinde doğru yatırımı gerçekleştirmede destek vereceğini belirterek, özellikle Ar-Ge faaliyetleri ile yatırımcılara fizibilitesi yapılmış en uygun yatırım imkanları sunacaklarını ifade etti.



Sn. Dr. Palancıoğlu, "Ajans; mali destek programı kapsamında Orta Anadolu bölgesinin kalkınmasına katkı sağlayacak ve 12 ay içerisinde uygulanacak projeleri destekleyecektir. Bu sayede bölgenin başta ekonomik olmak üzere sosyal, kültürel, turistik ve teknolojik olarak birçok boyutta kalkınması sağlanacaktır" dedi.

Açılış konuşmasının ardından; Yrd. Doç. Dr. Fazıl Canbulut ve Yrd. Doç. Dr. Sıtkı İlkay eşliğinde ajans uzman personeli tarafından öncelikli olarak SWOT Analizi hakkında bilgi verilerek, SWOT Analizi çalışması tamamlandı.