TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde CBS Eğitimleri Tamamlandı
5 Eylül 2012 Çarşamba
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2012 yılı Teknik Destek Programına başvurular devam ediyor. Ajans tarafından yürütülmekte olan programa 1. ve 2. dönemde toplam  19 destek başvurusunda bulunuldu. 1. dönem başvurularından 8 destek talebi Ajans tarafından desteklenmeye uygun değerlendirilerek ilgili kurumlara teknik destekler verildi. 2. dönem başvurularının ise değerlendirme süreci devam ediyor.

2012 Yılı Teknik Destek Programı 1. Dönem başvuruları kapsamında teknik destek talebi Ajans tarafından başarılı bulunan Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarına 6-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında “Coğrafi Bilgi Sistemleri” eğitimi verildi. 14 ders günü süren eğitimin son gününde katılımcıların konuyu anlama düzeylerinin ölçülmesi, başarılı olan katılımcılara sertifika verilmesi amacıyla konu ile ilgili sınav yapılarak başarılı bulunanlara sertifikaları verildi. Programın kapanış toplantısı Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan ASLAN, müdürlük personeli ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012 Yılı Teknik Destek Programına başvuruların yılsonuna kadar açık kalması planlanıyor. Söz konusu programa  kamu kurumları ve STK’lar başta olmak üzere kar amacı gütmeyen kurumlar başvuruda bulunarak Ajanstan destek talebinde bulunabilirler. Programla ilgili detaylı bilgi ve program başvuru formuna Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) erişilebilmektedir.