TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Altınyayla İlçesinde Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Verildi
21 Eylül 2012 Cuma
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2012 yılı Teknik Destek Programı’na başvurular devam ediyor. Ajans tarafından yürütülmekte olan programa 1. ve 2. dönemde toplam 19 destek başvurusunda bulunuldu. 1. dönem başvurularından 8 destek talebinin Ajans tarafından desteklenmesi uygun bulunarak, ilgili kurumlara teknik destekler verildi. 2. dönem başvuruları arasından desteklenmeye uygun bulunan 7 destek talebinin Başvuru Sahipleri ile ise önümüzdeki günlerde sözleşmeler imzalanacak. 

2012 Yılı Teknik Destek Programı 1. Dönem başvuruları kapsamında teknik destek talebi Ajans tarafından başarılı bulunan Altınyayla Kaymakamlığı’nın ve Altınyayla ilçesindeki diğer kurumların ilgili personellerine 17-20 Eylül 2012 tarihleri arasında “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi verildi. 4 gün süren eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgeleri dağıtıldı. 



Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012 Yılı Teknik Destek Programı’na başvuruların yıl sonuna kadar açık kalması planlanıyor. Söz konusu programa kamu kurumları ve STK’lar başta olmak üzere kar amacı gütmeyen kurumlar başvuruda bulunarak Ajans’tan destek talebinde bulunabilirler. Programla ilgili detaylı bilgi ve program başvuru formuna Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) erişilebilmektedir.