TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilcisi Salih YALÇIN, ORAN’ı ziyaret etti
10 Mart 2014 Pazartesi
KalDer Kayseri Temsilcisi Salih YALÇIN, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI’yı makamında ziyaret etti. Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birim Başkanı Burçak YÜKSEL’in de hazır bulunduğu ziyarette YALÇIN, temsilcilik görevini üstlendikten sonra özellikle KalDer’le ortak misyonları ve benzer vizyonları paylaşan kurumlara ziyaretler planladıklarını, bu anlamda ORAN ziyaretini de oldukça önemsediklerini belirtti.

GAVGACI, “Kurum olarak ülke kalkınmasına katkı sağlamak üzere kurum ve kuruluşlarımıza önemli destekler vermeye çalışıyoruz. Bu vizyonu paylaşan sivil toplum kuruluşlarımızla yeni sinerjiler oluşturmayı oldukça önemsiyoruz. Bu bağlamda KalDer’in Kayseri’de temsilcilik açmış olmasını ve işbirliği talep ve niyetlerini kıymetli buluyoruz.” dedi.

YALÇIN, KalDer’in 1998 yılında başlattığı ve hala aktif şekilde yürüttüğü, şuan itibariyle kamu ve özel sektörden Türkiye’nin önde gelen 564 kuruluşunun dahil olduğu Ulusal Kalite Hareketi hakkında bilgi aktardı. GAVGACI da ORAN’ın yaptığı faaliyetler, mali ve teknik destek programları ve bölgeye katkı sağlayacak işbirlikleri hakkında bilgi paylaşıp yeni görevinde YALÇIN’a başarılar diledi.