TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Uygulama Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı
3 Mayıs 2017 Çarşamba
 03.05.2017

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliği ile girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasına destek olunması amacıyla 2017 yılında düzenlenmesi planlanan uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin ilki gerçekleştirildi.

Ajans uzmanlarından Mustafa EREN tarafından verilen ve 25-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Orta Anadolu Kalkınma Ajansının Teknopark ’ta bulunan eğitim salonunda düzenlenen eğitime 20 girişimci adayı katıldı. Eğitim süresince ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün önemli araçlarından olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması gibi pek çok konuda eğitim ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitim kapsamında, eğitimini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan katılımcılar hazırlayacakları iş planlarının KOSGEB tarafından onaylanması durumunda iş kurmalarına yardımcı olunacak desteklerden faydalanmaya hak kazanmış olacaklar.