TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yeşilhisar’ın Turizm Potansiyeli Öne Çıkıyor
8 Aralık 2015 Salı
07.12.2015

Yeşilhisar ilçesine yapılan ziyaretde Ajans YDO uzmanları, İlçe Kaymakamı Mustafa GÖZLET, Belediye Başkanı Abdülkadir AKDENİZ ve İlçe Tarım Müdürü Halil İNNİCE ile görüşmek gerçekleştirmiştir.

İlçe Kaymakamı Mustafa GÖZLET’ den ilçenin potansiyeli olan alanlar hakkında bilgi alınmıştır. Ajans destekleri ve Ajans ortaklığı ile yapılabilecek çalışmalar hakkında kendisine detaylı bilgi verilmiştir.

Kaymakamlık tarafından organize edilen muhtarlar toplantısına da katılım sağlanmış olup ilçe muhtarlarına Ajans çalışmaları hakkında bilgi verilmiştir.

Belediye Başkanı Abdülkadir AKDENİZ, ilçede devam eden ve planlanan çalışmaları Ajans uzmanları ile paylaşmıştır. Bölgenin turizm potansiyelinin oldukça güçlü olduğu ve ilçede çok sayıda turistik mekânın olduğu görülmüştür. Başkan bey ile Erdemli, Soğanlı, Avla Kanyonu, İvriz Bölgesi, Sultan Sazlığı, İçmece Bölgesi ve Güzelöz mahallesi ziyaret edilmiş Ajans desteklerinden yararlanılarak bahsi geçen bölgelerde yapılabilecek projeler değerlendirilmiştir.

İlçe Tarım Müdürü Halil İNNİCE ile yapılan görüşmede ise bölgedeki başta elma ve kayısı üretimi olmak üzere diğer tarım imkânları değerlendirilmiştir.