TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat 5. Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Açılışı Gerçekleştirildi
25 Nisan 2014 Cuma
Yozgat’ın tarımsal yatırım potansiyelinin gelişimine katkı sağlamak, yeni teknik ve teknolojiler ile çiftçileri buluşturmak, ilin tarım ürünlerini ve tarım potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda duyurmak amacıyla bu yıl 5.’si düzenlenen Yozgat Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın 7 bin metre karesi kapalı, 30 bin metrekaresi açık alanda olmak üzere toplamda 37 bin metrekare alanda faaliyette bulunmak üzere açılışı gerçekleştirildi.



Fuar açılışına Yozgat Valisi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdulkadir YAZICI, Yozgat Belediye Başkanı Kazım ARSLAN Vali Yardımcısı Kemal ŞAHİN, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Halil ŞAHBAZ, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖZIŞIK, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih GAVGACI, birçok kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda ziyaretçi katıldı.


24-27 Nisan tarihlerinde faaliyet gösterecek olan fuarda toplam 168 firma-marka yer alacaktır. Yozgat’ın yanı sıra komşu il ve ilçelerdeki katılımla beraber yaklaşık 80 bin civarında ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.