TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat Heyeti Kayseri'de.
12 Mart 2013 Salı
Yozgat Valisi  Abdulkadir YAZICI başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinden oluşan 65 kişilik heyet, Erciyes Dağı Master Planını yerinde görüp incelemek amacıyla 9 Mart Cumartesi günü Kayseri’ye geldi.

Kayseri'de ilk olarak Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Merkez Binası ziyaret edildi. Burada ORAN Genel Sekreteri Dr H. Mustafa PALANCIOĞLU Yozgat, Kayseri ve Sivas illerinde yapılan çalışmala, verilen destekler ve tamamlanan projeler hakkında bir sunum yaptı.   

  

Sunum sonrasında ORAN Kalkınma Ajansından ayrılan Yozgat heyeti, Kadir Has Kent Müzesinde ve Şehir Stadyumunda incelemelerde bulunarak ve buradaki yetkililerden müze ve stadyum hakkında bilgiler edinildi. Daha sonra Hz. Mevlana’nın Hocalarından Seyyid Burhanettin Hz.’nin Türbesini ziyaret eden  heyet sonrasında ,Erciyes Hacılar Kapıdan Gondolla Lifos’a çıktı.




Kayak tesisleri incelemelerine Erciyes Tekir Kapı Kayak tesisinde devam eden heyete, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tesislerinde Erciyes Master Planı hakkında sunum yapıldı.





Kayseri Valisi Şerif YILMAZ’ın da katıldığı öğle yemeğinden sonra Erciyes Tekir Kapı Kayak Tesisinde yerinde incelemelerde bulunularak ziyaret sonlandırıldı.