TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat İli Kalkınma Kurulu Toplantısı Yapıldı
24 Ağustos 2010 Salı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Sivas İl Kalkınma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Sivas GZFT Analizi il kalkınma kurulu üyelerinin aktif katılımıyla yapılarak, mevcut durum ortaya çıkartıldı.

 

Toplantıda Sn. Genel Sekreterimiz Dr. H. Mustafa PALANCIĞLU  ORAN Kalkınma Ajansı ve faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdikten sonra Bozok Üniversitesi Rektörü, Kalkınma Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. İnci VARİNLİ açılış konuşması yapmıştır.

Açılış konuşmalarının ardından Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi Sn. Yrd. Doç. Dr. Sıtkı İLKAY GZFT analizi hakkında bilgilendirme sunumu yapmış ve analiz sırasında katılımcılardan önerilerini almıştır.

Analizde sırasında Yozgat’ın güçlü, zayıf  yönleri, fırsat ve tehditleri öneriler halinde alındıktan sonra katılımcılardan önem sıralarına göre puanlama şeklinde oylamaları talep edilmiştir. Puanlanan öneriler toplam aldıkları puanlara göre sıralanmış ve en önemli görülen öneriler hususunda katılımcılardan hangi faaliyetlerin gerçekleştirilmesi gerektiğinin belirlenmesi istenmiştir. Faaliyet önerileri de alındıktan sonra toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona ermiştir. Toplantıda ayrıca İl Kalkınma Kurulu Alt Çalışma Gurupları katılımcıları için ön çalışma yapılmıştır.

 

 

GZFT Analizi toplantısına iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür eder, ajansımızın bölgemizin kalkınmasına öncülük edecek çalışmalarına desteklerini bekleriz. ( 20.08.2010 )