TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Kayseri YDO, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Tanıtımına Başladı
10 Ekim 2019 Perşembe

Bilindiği üzere, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı, Türkiye'de katma değerli üretimin arttırılması amacı doğrultusunda, ilk olarak "Makine Sektörü Çağrısı" ile birlikte 03 Ekim 2019 tarihi itibariyle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın duyurusu ile başvuruya açılmış idi.


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn.Mustafa Varank, son başvuru tarihi 12 Eylül 2019 olan ve Mart 2020’den itibaren teşviklerin başlanacağı çağrının tanıtımlarının Kalkınma Ajansları eliyle yapılacağını duyurmuş idi.


Başvuruların www.hamle.gov.tr adresinde bulunan Program Portalı uygulaması üzerinden çevrim içi olarak alınacağı çağrının tanıtımı için Kayseri Yatırım Destek Ofisi birimi, İncesu OSB’de faaliyet gösteren bir makine üreticisini ziyaret etti.


Firma Genel Müdürü ve Muhasebe müdürü ile yapılan görüşmelerde, firmanın önümüzdeki üç yıllık yatırım programına uygun Proje Bazlı Teşvik Sistemi, Stratejik Yatırım Desteği, TUBİTAK Ar-Ge Desteği ve KOSGEB Stratejik ürün desteğinden bu çağrı kapsamında ne oranlarda faydalanabileceği, başvuru süreçleri konusunda bilgilendirme yapıldı.


Ziyaret programı, 10-50 milyon TL ve üzeri yatırım yapmayı düşünün diğer makine üreticileri ile devam edecek.


Program hakkında detaylı haberimiz için tıklayınız…

GÖRSELLER