TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Yozgat Valisi Sn. Kadir ÇAKIR, Hayvan Hastanesi ve Hayvan Borsası Projesini Yerinde İnceledi
5 Ağustos 2019 Pazartesi

Ajans tarafından desteklenen Hayvan Hastanesi ve Hayvan Borsası projesi için Yozgat Valisi Sn. Kadir ÇAKIR, Yozgat Belediye Başkanı Celal KÖSE, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli Yozgat TSO Başkanı Sinan ÇELİK ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif YILMAZ incelemelerde bulunarak basını bilgilendirdi.


Güdümlü Proje Bedeli 11.989.000 TL olan projenin bedelinin 8.991.750 TL'si ORAN tarafından, 2.997.250 TL'lik tutarı Yozgat İl Özel İdaresi tarafından karşılanacağı bildirildi. Yozgat Valisi Sn Kadir ÇAKIR bu süreçte emeği geçen başta Orta Anadolu Kalkınma Ajansı olmak üzere tüm kurumlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yozgat Belediye Başkanı Celal KÖSE ise Yozgat-Sorgun arasında tahsisinde sona gelinen 90 dönüm arazinin hem Yozgat’ın komşu illerine hem de kendi ilçelerine yakınlığına değindi.


Mera vasfından yatırım alanına çevrilmesi noktasında çalışmaların süratle devam ettiği ve sona yaklaşıldığını da Yozgat Valisi Sn Kadir ÇAKIR ifade ederek basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

GÖRSELLER