TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Ajans Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ziyaret Edildi
9 Ağustos 2024 Cuma

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tensipleriyle Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri olarak atanan Yunus Emre Şeker, Ajans Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret ederek çalışmalar ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin bilgi arz etti.


Kayseri Valisi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gökmen Çiçek, Sivas Valisi Sn. Dr. Yılmaz Şimşek ve Yozgat Valisi Sn. Mehmet Ali Özkan ile Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanlarımız, Oda ve Genel Meclis Başkanlarımız ile yapılan görüşmelerde Ajansımızın devam eden çalışmaları, hedefleri ve yol haritası hakkında istişare gerçekleştirilerek bakanlığımız öncülüğünde Ajanslarımız tarafından takip edilen Yerel Kalkınma Hamlesi vizyonu hakkında bilgilendirme yapıldı.


2025 yılı Ajans Çalışma Programı, Bölge Planı, Ajans faaliyetleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP), “Anadoludakiler” projesi ve tematik programlar hakkında bilgi sunuldu.

GÖRSELLER